Naši lekari


Tim Ordinacije Molerova smatra da je odnos između lekara i pacijenta jako važan, i teži ka gradnji i održanju poverenja između lekara i svojih pacijenata. Zato se naši lekari zalažu za potpunu posvećenost pacijentu i njegovim potrebama.
Dr Svetlana Čolović

Anđela Nemčević


Dr Ružica Niketić

spec. gin. i ak.


Dr Ružica Niketić je osnivač ordinacije 'Molerova'. Rođena je 1946.god u Kraljevu. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Specijalizaciju iz oblasti ginekologije i akušerstva završila je u Beogradu. Bila je dugogodišnji načelnik odeljenja ginekologije u zdravstvenom centru u Kraljevu. Ima veliko iskustvo u radu u porodilištu, operacionoj sali i dijagnostici.


Dr Svetlana Čolović

spec. gin. i ak.Dr Svetlana Čolovic je rodjena 1967. godine. Srednju medicinsku školu zavrsila je u Kraljevu . Medicinski fakultet u Beogradu. Klinički lekar u toku lekarskog staža u KCSrbije. Specijalizacija iz ginekologije i akušerstva IGA KCSrbije. Edukacije iz oblasti KOLPOSKOPIJE i rane detekcije karcinoma grlića KCS ( Prof. dr Vesna Kesić) Škola CITOLOGIJE IGA Narodni Front .ULTRAZVUČNA DG KCS IGA .ULTRAZVUK DOJKI IGA KCS . Mogobrojne edukacije u Evropi i Americi . Ucesce na svetskim i evropskim KONGRESIMA način da se stiče znanje i šire ideje u medicini. Učesnik projekta ZDRAVLJE ŽENE - KALIFORNIJA USA 2010 sa prilokom da se edukuje na prestižnim univezitetima STANFORD , BERKELEY . 2014 edukacija na UNIVERZITETU WASINGTON - Sijetl gde je imala priliku da se upozna sa najsavremenijim dijagnostičkim metodama i ROBOT HIRURGIJOM. Oktobar 2016. ORLANDO Florida POČASNI PREDAVAČ NA SVETSKOM KONGRESU "POLICISTIČNI JAJNICI "

Dr Anđela Nemčević

Bach. mol. bio.Anđela Nemčević je rodjena 1991. godine u Beogradu. Završila je Molekularnu biologiju na prestižnom Fakultetu u Vašingtonu. Nastavlja studije medicine na Medicinskom fakultetu Miami Miller u Floridi.