O namaSpecijalistička ginekološko-akušerska ordinacija Molerova je posvecena unapredjenju i ocuvanju zdravlja žene. Kao takva pruža specijalizovane usluge u ginekologiji i akušerstvu, stavljajuci akcenat na :

prevenciju grlića materice

lečenju infekcija

regulisanju hormonskog disbalansa

ispitivanju i lečenju neplodnosti

zastitu od neželjene trudnoće

vođenje željene trudnoće

i druge aspekte vezane za zdravlje žene.


Tu smo zbog vas


Tim ordinacije Molerova je tu zbog Vas . Pruzamo kompletnu uslugu uz najsavremenije tehnologije, dok ujedno naš ambijent, lekari i ostalo osoblje teze da Vam omoguće da se osećate toplo i prijatno u toku naše brige o Vama. Naši lekari su vrhunski stručnjaci u oblasti ginekologije i akušerstva kojima je pacijent i njegovo zdravlje najvažnije, i koji teže ka poboljšanju svog znanja i iskustva u Evropi i svetu radi pružanja što bolje usluge za naše pacijente.

ONO ŠTO NAS IZDVAJA JE DUŽINA I KVALITET VREMENA KOJE POSVEĆUJEMO SVOJIM PACIJENTIMA

U Ordinaciji Molerova se obavljalju kompletni ginekološki pregledi: bimanuelni pregled, ultrazvučni - Color Doppler pregled , Papanicolau test i kolposkopija, moguće je uraditi pregled i ultrazvuk dojki, bakteriološke analize, dabl i tripl test, inseminaciju, folikulometriju, stimulaciju ovulacije, intervencije visokofrekventnim 4 MHz radiotalasnim nožem, Loop ekscisije grlića materice u cilju dijagnostike i terapije premalignih lezija, interveciju uklanjanja kondiloma, pratiti razvoj bebe u trudnoći po nedeljama ...